Den perfekte venindegave

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Skal du finde den helt perfekte gave til din veninde, så er Rabbit vibratoren et rigtig godt bud. Det er ikke en dildo, der skal gives på den der “ha ha… se hvor flov du bliver”-agtige måde, men en diskret gave, der kan give din veninde nye, dejlige oplevelser i sengen. Enten alene eller sammen med en partner.

Hvad er en rabbit vibrator?

Navnet Rabbit vibrator stammer fra engelsk, og på dansk bruges også udtrykket kaninvibrator. Navnet hentyder til den lille ekstra foranstaltning, som dildoen har; nemlig små kaninører, der stimulerer klitoris under brug. 

Udover de frække kaninører har dildoer af denne type også en ekstra detalje, der gør dem langt mere frække end den traditionelle dildo. Rabbit vibratoren har nemlig roterende kugler i dildoen, der stimulere både skeden og G-punktet på samme tid. Du får altså stimulation x 3: klitoris-, skede- og G-punktsstimulation. Og dermed er der på det nærmeste orgasmegaranti.

Køb den på nettet

Hvis du ikke bor i en af de større byer i landet, så ligger der garanteret ikke en lækker sexshop i nærheden. Derfor kan du med fordel købe vibratoren på nettet, og på https://www.belugi.dk/ finder du Nordens største udvalg af sexlegetøj – så mon ikke der også er den helt rigtige vibrator til din veninde?

Posted in: sexlegetøj