Bingoregler på spil blog

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du associerer bingospil med snøftende pensionister i et forsamlingslokale i provinsen, hvor stemningen nærmer sig gravtilstande, så er det faktisk lidt en skam, for et godt bingo-spil kan være kilde til stor underholdning – og mange præmier.

Bingospil har sin egen kultur og jargon, hvor du vil opleve personer, der har spillet det så længe, at de skal have deres vante pladser at spille ved og bruger det medbragte afkrydsningsværktøj, som de mener, kan medføre held.

Du kan støde på udtryk som “Gamle Ole” fra opråberen og tilråb som “ryst posen!” fra spillerne, når tallene ikke bliver hevet ud af tombolaen eller netop en pose til nogle spilleres favør.

Men vidste du, at bingo-spil faktisk også er kommet online og kan spilles på onlinecasinoer?

Det er et herligt tidsfordriv, som du kan begå dig med i flere timer og slappe af med og samtidig vinde store pengesummer.

Den store forskel fra et spil bingo i det virkelige liv og på nettet er, at du for eksempel ikke kan vinde en helstegt pattegris eller andre fysiske produkter direkte til at tage med hjem. Men en god pengepræmie kan jo omsættes til hvad som helst.

Lad os lige kort opridse, hvordan man spiller bingo:

Man køber et antal plader, man vil spille på. Disse plader er inddelt i tre rækker med udvalgte tal fra 1 til 90. Det gælder så om at få matchet tallene på pladen med dem, som der bliver udtrukket.

Man kan så blandt andet vinde ved at have alle tallene rigtige på en enkelt række, nogle gange to rækker, og det bedste er hele pladen fuld, som det bliver kaldt.

Det er dog et godt tip for begyndere ikke at investere i for mange plader til at begynde med, for man kan hurtigt miste overblikket over for mange plader, når der bliver trukket tal ud – og så er spillet pludselig ikke for langsomt!

Posted in: spil blog