Brudehår – smukke tendenser i 2018

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Mangler du inspiration til din håropsætning, når dit bryllup skal fejres i løbet af året? Vi har talt med ejeren af Frisør Pii (frisorpii.dk/ballerup), der elsker at sætte hår på smukke brude, og hun har givet os et indblik i de smukkeste tendenser i 2018.

Heldigvis er der noget for enhver smag, for vi er jo ikke alle ens. Nogle kvinder foretrækker en helt enkel og afslappet opsætning, mens andre går hele vejen med blomster, hårsmykker, krøller og fletninger. Hvis du ikke har fundet ud af, hvordan dit hår skal sidde på den store dag, så læs med her, hvor du får et indblik i sæsonens tendenser.

Friske blomster i brudehåret

Står du overfor et sommerbryllup, så kan du overveje at bruge friske bloster til din opsætning. Det giver et feminint og romantisk look, og du kan gøre dit brudehår personligt ved at vælge dine yndlingsblomster – som måske endda passer til din brudebuket.

Vil du understrege det feminine islæt, så vælg gerne en skødesløs og let opsætning, hvor håret ikke bliver for stramt. Og hvis det er muligt, kan du lege lidt med krøller for at gøre det hele ekstra romantisk og fint.

Smukke hårsmykker

Det er ikke noget vi ser så tit, men faktisk findes der en lang række smukke og elegante hårsmykker, du kan bruge på den store dag. Er du til det enkle, stilrene look, så gå efter et stort smykke, der taler for sig selv, så du kan nøjes med en stram og enkel opsætning. Må opsætningen gerne fylde lidt mere, så kan du istedet vælge små smykker og sætte flere af dem i opsætningen, der også gerne må være mere voluminøs for at kunne bære de mange smykker.

Blomsterkransen holder ved

En ting der aldrig går af mode, når vi taler om brudeopsætninger, er blomsterkransen. Den egner sig både til langt og halvlangt hår, og den giver et afslappet, boheme-agtig look, og går smukt sammen med løst hår og et let krøl. Her kan du også bruge dine yndlingsblomster og lade dem gå igen i brudebuketten.

En smuk hårbøjle til det korte hår

Har du helt kort hår, så er der ikke noget som en smuk hårbøjle, der understreger det elegante ved dagen. Tak pandehåret væk fra ansigtet, og lad gerne den bagerste del af håret være mere voluminøs. Vil du give look’et et romantisk islæt, så gå efter en hårbøjle med et smukt, feminint smykke og evt. perler.