Mulighed for overnatning ved en firmafest

By:

Det er ikke altid, at man forbinder firmafester med, at man også skal overnatte der, men der er faktisk en del at vinde på det, hvis man forbereder sig på en rette måde i firmaet og skriver ud i god tid, hvad omstændighederne kommer til at være i forbindelse med denne fest.

For mange firmafester ender med at finde sted i firmaet selv, fordi det mest mageligt for de fleste, men det gør så også, at man stadig er omgivet af firmaets vægge, og man har måske lidt svært ved at slappe helt af og tænke på andet end firmaet.

Men folk kan komme let hjem, hvorfor det desværre også sætter en dæmper på at lave en helt uforglemmelig fest.

For nogle skal hente børn, andre har andre aftaler, nogle får det måske dårligt, og så er der bare dem, der gerne vil hjem i god tid.

En firmafest skal selvfølgelig være for alle ansatte med videre i et firma, og alle skal også have muligheden for at deltage, men hvorfor ikke gøre det til en begivenhedsrig fest, hvor man kommer væk fra rammerne af fredagsbaren og laver noget helt andet?

Der er skrevet rigeligt om, hvad man kan gøre for at gøre en firmafest speciel, så vi korter det her ned til følgende forslag: https://malt.dk/fest-og-event/firmafest/ 

Angående overnatningerne kan man høre, om de kan være med til at komme med et forslag eller en løsning.

Ellers kan man leje sig ind på et hostel eller et hotel, for selvom det måske ikke er så hyggeligt eller som at være derhjemme, så drejer det sig jo blot om en enkelt overnatning, så man kan feste igennem på dagen.

Måske kender man nogle, man kan overnatte hos, når man holder firmafesten ude, eller også kan man finde en anden pakkeløsning.

Dette kræver så, at deltagerne er indforstået med rammerne for festen, hvorfor nogle naturligt vil falde fra på forhånd, men så vil de tilstedeværende i hvert fald få en fest udover det sædvanlige.

Posted in: firmafest