Nemt koordineringsarbejde ved gulvafslibning

By:

Den her artikel er henvendt til dig, der skal have udført gulvafslibning derhjemme, og der skal måske endda slibes mere mere end blot ét gulv ned i dit hjem, så der er tale om et større projekt.

Her er det en smart idé, hvis man aftaler med dem, der skal udføre arbejdet, for det bør du helt klart få andre til at gøre for dig, som eksempelvis kan være fra gulvkanonen.dk, at man får det bedste samarbejde ud af det, så det kommer alle parter til gode.

Nu er det jo dig, der har bestilt en vare, og du ønsker jo det bedste resultat, og det er ensbetydende med de bedste arbejdsbetingelser for dem, der arbejder.

Som det første er det nok klart at blive realistiske om en deadline for arbejdet, hvis der er tale om mange gulve, hvor man med det samme kan se, at det her arbejde måske kommer til at strække sig over flere dage – der er måske mange etager, trapper med videre, man gerne vil have slebet ned.

Det giver altid et bedre sammenhængende resultat, hvis man sørger for, at man får slebet alle gulve ned samtidigt, så det nogenlunde giver det samme udtryk af nyslebenhed, også selvom det måske er forskellige materialer af træ, der er i diverse rum.

Og så er det jo også klart, at nogle lokaler bliver mere berørt af tidens tag og brug af mennesker, så de måske hurtigere får brug for en gulvafslibning igen, men det er en anden historie.

Men angående at slibe meget, så kan det for eksempel være, at man fjerne møblerne med videre i det rum, som gulvafsliberne sliber først.

Dernæst kan man samle flere møbler i et tilstødende lokale, hvis der er plads til dette.

Ellers må man vente på, at der bliver plads til at sætte møblerne ind i rummet igen, når efterbehandlingen har fået lov at virke.

For det kan ikke svare sig at skulle til at fjerne møblerne fra ens hjem, som var man ved at flytte ud.

Posted in: gulvafslibning