Sådan fordriver du tiden hos din tandlæge

By:

Det er ikke alle tandlæger, der har forstået det der med, at flere patienter ikke kan lide at skulle svare på deres spørgsmål med mumlen, fordi man ligger med gabet presset åbent, som de kigger ned i.

Ofte er det jo også bare overfladiske spørgsmål angående ens velbefindende, og hvis man ligefrem har end fast tandlæge, som lokalt kunne være en tandlæge i århus, så spørger vedkommende måske ind til, hvordan det går i ens tilværelse fra sidst, man så hinanden.

Man ligger bare og sparer svar sammen til en åben (nok nærmere “lukket”) mulighed for at kunne svare, men så kan tandlægen alligevel ikke huske, hvad der blev spurgt om, man har glemt alle ens svar, eller de er ikke relevante længere.

Det er selvfølgelig pænt af en tandlæge at være jovial og snakke med en, men det er bare et højst ubelejligt tidspunkt.

Faktisk ser de fleste helst, at man får snakket ud før behandlingen, så selv behandlingen kan gå med, at tandlægen siger nogle indforståede gloser til klinikassistenten, mens man så ligger der på briksen.

Men det er så netop også problemet, og hvis der ikke er meget, man skal informeres om, eller man ligger under en længere behandling, så går der ikke lang tid, før man begynder at kede sig.

Man kan jo ikke strikke, løse en kryds og tværs i den position, man ligger i, så hvad skal man egentlig fordrive tiden med imens?

Nogle gange kan man få lov at lytte til en podcast eller høre musik i nogle hovedtelefoner, så længe det ikke støjer for tandlægen, eller der skal siges noget vigtigt til en som patient, hvorfor det måske er at foretrække med en lydbog.

Ellers kan man også ligge og ordne nogle gøremål, hvis man for eksempel har en problemstilling, man skal have løst. Nu er man jo låst fast i en position, og der er ingen overspringshandlinger at give sig i kast med, så man kan lige så godt springe ud i det nu og her.

Posted in: tandlæge