Smukke og tidløse loftlamper fra kendte designere hos Flos og Kartell

By:

Loftlamper er måske den mest vanskelige lampe type at finde – især hvis du bare bryder dig en smule om design og indretning. Små elegante bordlamper, dekorative pendler og skulpturelle gulvlamper er forholdsvis nemme at bestemme sig for – men en loftlampe, som typisk er placeret meget højt oppe under loftet, kan være svær at udvælge. I det følgende får du lidt inspiration til indkøb af din nye loftlampe.

Loftlamper fra Flos’ Glo-ball serie – et sikker hit

Glo-ball serien fra Flos er gået hen og blevet en moderne klassiker. Det italienske brand Flos har gennem årtier udmærket sig som en af de førende producenter på markedet for smukke og eksklusive designer lamper, og har placeret sig i den absolutte spydspids inden for genren. Flos har gennem tide skabt den ene klassiker efter den anden i samarbejde med designere som Michael Anastassiades, Philippe Starck, Achille Castiglioni, Gino Sarfatti, Piero Lissoni og Jasper Morrison, som blandt andet står bag den ikoniske Glo-ball loftlampe. Loftlampen i Glo-ball serien er smuk, tidløs og elegant, og kaster et blødt og nærmest organisk skær fra sin matslebne glasskærm. En sikker vinder, hvis du ønsker en loftlampe, som på én gang er neutral og elsklusiv i sit udtryk.

Bloom fra Kartell – en sand farve eksplosion

Er du til det mere farverige, kan den flotte og unikke Bloom loftlampe fra Kartell anbefales. Kartell er især kendt for sine unikke designs og møbler i hård plast. Bloom loftlampen, som er designet af Ferruccio Laviani og udført i farvestrålende plast, vækker associationer til et flor af blomster i alle farver. Bloom loftlampen giver et blidt og behageligt lys, samtidig med at lampens egne farver og udformning føjer sprælskhed og kulør til din stue.

find de lækre og eksklusive designer loftlamper online

Du kan finde loftlamper fra Flos, Kartell og mange andre designer brands på https://andlight.dk/shop/loftlamper-177c1.html 

Posted in: loftlamper