Spil dine medarbejdere stærke med Office 365 kurser

By:

Er du ansvarlig for personaleudviklingen på en arbejdsplads, hvor de fleste opgaver udføres på kontor? Så ved du, hvor vigtigt det er at sørge for, at medarbejdernes it kundskaber er opdaterede. Arbejdsgangene bliver simpelt hen meget hurtigere og lettere for medarbejderne, hvis de er trygge ved at anvende de redskaber, de får i hånden.

I en kontorbaseret virksomhed er dette som regel en arbejdsstation bestående af en pc og dertil hørende software. Og en af de mest almindelige og anvendte pakker, som retter sig mod denne type virksomheder, er Microsoft Office pakken.

Hvad er Microsoft Office 365?

Microsoft Office pakken består af en række applikationer – eller programmer, om man vil – som finder anvendelse i det daglige arbejde med alt fra økonomi styring og budgetter til forretnings udvikling, research, business intelligence og kommunikation. Microsoft Office pakken kan således anvendes på alle niveauer og til en bred vifte af formål internt i en virksomhed.

Den helt store fordel ved at anvende Microsoft Office pakken er, at andre også gør det, hvilket letter kommunikationen med samarbejdspartnere i og uden for koncernen. Man kan altid være sikker på, at et dokument, et regneark eller en præsentation udført i henholdsvis Microsoft Word, Microsoft Excel eller Microsoft PowerPoint kan åbnes af modtageren, da vedkommende højst sandsynlig t selv er i besiddelse af en kompatibel applikation.

Microsoft Office 365 går skridtet videre, og tilbyder abonnenter adgang til samtlige applikationer via skyen. Dette betyder to ting: du behøver ikke længere at installere Microsoft Office pakken på din computer, og dine applikationer vil altid være opdateret til den seneste version. Samtidig bliver videndeling nemmere med Microsoft Office 365, idet den giver adgang til OneDrive, hvilket både er mere sikkert og tilgængeligt end at sende dokumenter via email.

Giv dine medarbejdere et Microsoft Office 365 kursus, og se dem blive langt bedre til at løse deres opgaver på arbejdspladsen.