Tag dine orgasmer til nye højder med en vibrator

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvad er en vibrator?
En vibrator er et stykke sexlegetøj, der stimulerer og fremkalder orgasmer ved hjælp af vibrationer.
De billigste modeller giver en ensartet styrke og hastighed i vibrationerne, mens de dyreste og mest avancerede tilbyder en væld af forskellige vibrationsmønstre og tilpasning af både vibrationshastighed og styrke.
Vibratoren kan fås i forskellige udformninger, alt efter om du ønsker at stimulere klitoris, skedevæggen eller g-punktet. Derudover fås vibratorer i mange forskellige materialer, herunder både plastik, træ, sten og metal, samt med bløde og behagelige overflader af for eksempel latex og silikone.
En særlig type vibrator, er den såkaldte parvibrator, der stimulerer både klitoris, g-punkt og mandens penis under samleje.  

Hvem er vibratorer for?
Vibratorer er for alle, der ønsker at opnå orgasmer. Vibratorer kan bruges både alene og sammen med en partner. Det er det perfekte onanilegetøj for kvinder, da det giver en fyldestgørende stimulans. Samtidig kan det også sende dig til helt nye højder, hvis du stimulerer din klitoris med en vibrator under samleje.

Hvad er den bedste vibrator?
Det er svært at anbefale en bestemt type vibrator frem for en anden, da det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvilken type der giver den bedste tilfredsstillelse.
En af de mere populære typer er dog den såkaldte rabbit vibrator, der både stimulerer g-punktet og skeden indvendigt, samt klitoris udvendigt ved hjælp af nogle kaninøre-lignende lameller, der har givet vibratoren sit navn. Den blev verdenskendt først i århundredet på grund af tv-serien ”Sex and the City”, hvor en af seriens hovedpersoner tilbringer en hel del tid alene sammen med denne dejlige vibratortype. 

Uanset hvilken type du er mest til, er der ikke noget, der kan sende dig mere op i den syvende himmel end en god vibrator. 
Hvis du skal ud og købe din første vibrator, kan de store og avancerede modeller godt se skræmmende ud, så prøv eventuelt at starte med en almindelig klitorisvibrator.

Posted in: vibrator